LED svjetleće reklame

Svjetleće reklame su takođe dio naše ponude, nudimo kompletna rješenja i izradu. Svjetleće reklame su veoma zastupljene u reklamnoj industriji, jer svjetlost privlači pažnju, naročito noću tako da poruka reklamnog sadržaja upečatljivo dolazi do potencijalnog klijenta.

Jednostavno upravljanje

Softver za upravljanje LED displejom preko web aplikacije omogućava aktiviranje i deaktiviranje LED kontrolera, povezivanje kontrolera sa lokacijom (grupom lokacija- poslovnih jedinica), upravljanje teksualnim porukama (plivajuća slova) odvojeno za prednju i zadnju stranu reklame, te odvojeno ili grupno za bilo koje lokacije.

Robusnost i izdržljivost

Dvostrana svjetleća reklama izrađena je kao samonosiva konstrukcija – kaseta u kombinaciji pleksiglas (akrilno staklo) i alubond materijala. Svi upotrebljeni materijali su visoko kvalitetni, a kaseta je i vodootporna.

Jedinstveni LED kontroler

Osvjetlite svoj svet uz našu inovaciju.

Koji smo proizveli za potpunu kontrolu LED panela i prilagođavanje sadržaja preko jednostavnog web interfejsa putem WiFi povezivanja. Kontroler ima mogućnost da prikazuje tekstualni sadržaj (plivajuća slova) ali i bilo koji drugi sadržaj po zahtjevu klijenta. Moguć je monohromatski prikaz ili u boji.